Bruiloft – Anke en Maico

Op 16 juni 2023 mocht ik een stukje mee reizen in het liefdesverhaal van Anke en Maico. Het was een dag waarop niet alleen de zon warm scheen, maar ook de harten van dit prachtige paar straalden van geluk. Als fotograaf werd ik uitgenodigd voor de bruiloft om hun liefde en geluk in beelden te vangen. Iets wat altijd bijzonder blijft en tof om te mogen doen.

De aanwezigheid van de kinderen maakte de dag nog een stukje bijzonderder. Hun enthousiasme en onbevangenheid vulden de lucht met een onbeschrijfelijke energie. De lachende gezichtjes en het speelse rumoer weten me altijd te raken.

Als fotograaf is er niets mooiers dan de verhalen van liefde en geluk te mogen vastleggen. Het zijn de kleine momenten, de schaterlachen, de stiekeme knipoogjes – dat is waar het om draait. Aan iedereen die zijn eigen liefdesverhaal aan het schrijven is en aan die ene grote dag denkt. Onthoud dat het niet alleen gaat om het uitwisselen van ringen, maar om het vieren van een nieuw avontuur dat je samen begint. En laten we nooit vergeten om het kind in ons levend te houden, zodat we elk moment ten volle kunnen ervaren, net zoals de kinderen op deze bijzondere dag deden.
Zoeken jullie ook nog een fotograaf voor jullie bruiloft? Klik voor meer informatie op: Trouwfotografie prijzen of neem contact met mij op.
Vraag naar de mogelijkheden info@photorichelle.nl

Like en volg mijn Facebook pagina voor de nieuwste foto’s.